Rujanaudi reisikirjad: Estcon 2023, vol5. Nulliring ja saientoloogia.

Programmilised valikud jätkusid mälumänguga: minevasui sai Jailele lubatud, et võistkond Nulliring naaseb ja kaitseb oma au, see tähendab osaleb mälumängul ja ei võida mitte midagi. Sel aastal ühinesid nulliringiga veel Topkin ja Iris ning mitme peale suutsime tuletada nii mõnegi obskuurse vastuse, oletada statistiliselt eesti keskmise raadiokuulaja keskmiseid arvamusi ja vastata mõni küsimus eriti lennukalt mööda. Au sai kaitstud, lõpuks ei võitnud me mitte kui midagi! 

Pärast mälumängu pidas Pronto meeleoluka ettekande saientoloogiast ja saientoloogidest. 

ettekandehetk Estcon 2023 teise päeva õhtust. Tanel Raja ehk Pronto tutvustab saientoloogia pööraseid uskumusi.

Seekord oli publiku elav kaasarääkimine teretulnud, vahetati lennukaid ideid ja pärastpoole koorus protoidee järgmiseks temaatiliseks ettekandeks: töötuba “teeme ise sekti”. 

etekandehetk Estcon 2023 teise päeva õhtust. Pronto pajatus saientoloogiast on jõudnud teiste ufo-religioonide teema juurde.

Sauna poolt kostis vahepeal jõledat röökimist - vist tapeti zombisid. Lootuses midagi põnevat pealt näha-kuulda imbusin saunamajja (boonuseks on parajalt soe tuba ja lösutamisdiivan) ning piidlen nüüd lauamängijaid. 

mänguline hetk Estcon 2023 teise päeva õhtust. Udu talu saunamajas pika laua taga istub hulk mängijaid, noori, vanu, naisi, mehi. mõni seltskond liigub mängulaual, mõni loob kaardipaki abil lugusid.

Tõenäoliselt teise päeva raport siinkohal lõpeb - kui just zombid järvest ei tõuse jne jne. 


Vt. ka: esimene sissekanne, teine sissekanne, kolmas sissekanne, neljas sissekanne.

Kommentaarid