Rujanaudi reisikirjad: Estcon 2023 vol1. Kaks rongi.

Tänavusele Estconile sõitsin marsruudil Kiidjärve-Jõgewahhe otsajutti kahe rongiga. (Nagu pildilt näha, saaks hea tahtmise korral sõita koguni kolme rongiga ja otse Kassiorust, aga las see jääb edaspidiseks saavutada. Veel edaspidi saab siis katsetada näiteks kanuud veeteedel.) 

Kiidjärve raudteejaam palaval juulipäeval. relsid riivavad silmapiiri, jaama kõrval aga seisab maanteel lustisõiduks mõeldud lõbus rong Peetrike.

Edasi sain kaubale Tallinna ulmikutega, kes nagu kogemata kokkulepitud sihile suundusid. Kohapeal ajasin selga hõbedaste kirjadega personalisärgi (mis oli seljakoti põhjas) ja püüdsin lülituda regamise, tervitamise, liputamise melusse ja seejuures abivalmis välja näha. Töö käigus õnnestus skoorida ka üks Pühaste sääsekiilakas. 

Estcon 2023 registreerimislaud. Kersti ja Triin on ametis osaleja nimesildi leidmisega.

sulnis hetk Estcon 2023 avaõhtult. Udu talu peamaja hämarast saalist avaneb vaade päikeselisse õue. Seal lehvib heiskamist ootav ulmeühingu lipp, samal ajal lehvib lipu värvi särgis üle õuemuru ulmik Sash.

meluhetk Estcon 2023 avaõhtult. kohalesaabunud istuvad õues pika laua taga.

meluhetk Estcon 2023 avaõhtult: rahvas ootab lipuheiskamist, samal ajal rulluvad taevas dramaatilised pilved.

meluhetk Estcon 2023 avaõhtult: valmistutake heiskama ulmeühingu lippu, ootel on ühingi president Veiko, sekundeerib fotograaf Jaana Muna.

pidulik hetk Estcon 2023 avaõhtult: vardasse on lehvima tõmmatud ulmeühingu lipp.

 Algusrituaalid võib seega sooritatuks lugeda, kohe kohe algab esimene ettekanne.   

meluhetk Estcon 2023 avaõhtult: saabunud on Joeli punane retroauto!

hetk Estcon 2023 avaõhtult. Salvestustehnika on pandud valmis algava ettekande jaoks.


Kommentaarid