Noortekirjanduse päev Tallinnas 12.04

Tallinna keskraamatukogus ja harukombitsates toimus täna mitmeid noortekirjanduse päeva üritusi esitlustest ja intervjuudest meisterdamise ja auhindamisteni. 

(Täpsemat päevakava loe siit: https://keskraamatukogu.ee/noorloeb/)

Meie mailt käis Mant ka seal ja rääkis oma raamatust Viivuranna Online. 

 Fotosilma juhtis Kert Vasemäe.

Kirjanik Maniakkide Tänav ehk Mant noortekirjanduse päeval. Kirjanik ise on keskealine pereisa, aga üsna noorusliku moega, t-särgis ja teksastes. Üritus toimub avaras ja valgusküllases loenguruumis.

Kirjanik Maniakkide Tänav ehk Mant noortekirjanduse päeval. Kirjanik ise on keskealine pereisa, aga üsna noorusliku moega, t-särgis ja teksastes. Üritus toimub avaras ja valgusküllases loenguruumis. Kuulajatest on näha esimene rida, mitu teismelist tüdrukut.

Kirjanik Maniakkide Tänav ehk Mant noortekirjanduse päeval. Kirjanik ise on keskealine pereisa, aga üsna noorusliku moega, t-särgis ja teksastes. Üritus toimub avaras ja valgusküllases loenguruumis. Ekraanile saali ees on kuvatud erinevad raamatukaaned.


Õues, kevadises bussipeatuses on kokku saanud kirjanikud Mant ja Zarvik, natuke vanem ja natuke noorem pereisa. Päike paistab nii soojalt, et võib jopehõlmad lahti hoida. Taamal raagus puud ja roheline muru, üksik paneelmaja.
Vennad nüüd kokku said - Zarvik ka pildil!



Kommentaarid