Götterdämmerung Tallinnas

Teatavasti toimuvad Tartus iga kuu teisel reedel õhtud eesti ulmega ja detsembri ulmeõhtul sai esitletud Kalmsteni jutukogu Götterdämmerung (vaata videost).

Aga Tallinn? Seda me juba teadsime, et iga kuu kolmandal reedel koguneb ulmerahvas koos kõrtsi, nüüd on nad siis on hakanud reedel raamatuid ka esitlema! 

Niisiis, Tallinna keskraamatukogus toimus mõned tunnid tagasi samuti Kalmsteni jutukogu Götterdämmerung esitlus, autoriga vestles taas Lüüli Suuk. 

Kert Vasemäe jäädvustas kohapealseid hetki pildikarpi ja lubas meil neid väljanäituseks näpata. (Kogu albumit vaata siit.)


Raamatuesitlus väikses akadeemilise moega saalis. rahva ees istuvad ja vestlevad kirjanikud Manfred Kalmsten ja Lüüli Suuk

Raamatuesitlus väikses akadeemilise moega saalis. Esitlusejärgne melu, toolid on tühjad, mõned inimesed ajavad püstiseistes juttu.


Raamatuesitlus väikses akadeemilise moega saalis. Esitlusejärgne melu, inimesed uudistavad müümiseks välja pandud ulmeraamatuid.

Raamatuesitlus väikses akadeemilise moega saalis. Esitlusejärgne melu, osad toolid on tühjad, mõned inimesed ajavad püstiseistes juttu, mõned istuvad ja vaatavad niisama. Inimesi on igas suuruses ja vanuses, pildi keskele on püütud kirjanik Kalmsten ja kunstnik Roden.

Raamatuesitlus väikses akadeemilise moega saalis. Esitlusejärgne melu, inimesed jutlevad istudes.

Esitletud raamatud on lauakesele müügiks välja laotud. Kõige keskel vastne jutukogu Götterdämmerung, mille kaanele maalitud meelekindel naisterahvad kesk tuleriita paistab pisut Lüüli nägu.


Ennäe, Zarvik ka pildile sattunud!



Kommentaarid