Aastake ruja nautimist

Ei, see pole nüüd kiitus tuntud rokkbändile. Hoopis väike tähelepanek, et meie pisike ulme, mulje ja kirjutamise blogi nimega Rujanaut sai nüüd ametlikult aastaseks. Esimene postitus siin nägi ilmavalgust teisel detsembril 2022 ja lubas, et me hakkame postitama ulme kirjutamisest, nägemisest, lugemisest, kogemisest ja muudest asjadest. Seda otseloomulikult oma marinaadis, omas tempos ja oma mätta otsast.

Pildil: rujanautlased? rujanaudikud? rujanised? rujanikud?... oeh, oleks meil vaid mõni kirjanik, kes sõnu tunnkes.


Mis on siis selle aasta jooksul toimunud? Kas me saime oma lubadusega hakkama?

Ma ütleks küll. Postitusi on ligi saja ringis (enamik neist meie pea-rujanaut Laura poolt) On ilmunud mängumuljeid, Reakori ja Tumedate tundide meeldetuletusi, reisikirju, kirjutamise võtteid kui ka muud põnevat. Mitmed tekstid on siit isegi hiljem Reaktorisse lipanud.

16 korda on toimunud blogipõrgatus, 14 korda oleme rääkinud kirjutamisest endast ja 8 korda on saanud Mandi meemiveski endale eraldi postituse. Omajagu olime me ka vanema venna (Reaktori) toetajad, laiendades mõnda teemat, mis sinna ära ei mahtunud.

Kindlasti saaks tuua välja veel põnevaid numbreid, kuid kas on tegelikult vaja. Põhiline on see, et meie pisike rujanaut sai aastaseks.

Hurraa!


Kolm tilli... peaaegu




Kommentaarid

  1. Anonüümne7/12/23 2:58 PM

    Teine detsember: Rujanautika päev!
    (LL)

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Arva ja kirjuta! Kui heaks kiidame, jääb alles (kius, spämm ja muidu läbu läbi ei lähe).