Reaktor nr. 142!

Juulikuu Reaktor numbriga 142 on ilmarahvale nähtavaks tehtud! https://www.ulmeajakiri.ee/?072023


Ulmeajakirja Reaktor nr 142 kaas, juuli 2022. Kaanepildil piidlevad vaatajat mitmed pärani silmad - võibolla džunglist, aga võibolla hoopis maisipõllu seest? Silmad vaatavad otse rohu seest ja lehtede vahelt, päid ega kehasid pole kuskil.

Noppeid: 

- Kõige enam kaalu (kuigi mitte kõige rohkem postitusi) ahmib endale muidugi äsja toimunud Estcon ja selle kirevad sündmused. Mina korrastasin siinsamas ilmunud reportaaži-jupikesed korralikuks postituseks; Mairi kirjutab kohapeal kirjutamisest, Veiko pakub ulmedisko järelvaatamist; Sulbi on enesele pisuhänna ehitanud ja heitleb nüüd sellega. Ettekannete videote postitus sai ka topelt.

- Mant kirjutab larbist, aga mitte sellest Estconi-larbist, vaid hoopis suuremast

- Marko Kivimäe arutleb huvitavalt autori ja teose seotuse-eraldatuse teemal. (LL: ma lisan arutlusele meelevaldselt veel ühe paradigmapunkti, mille olen netist üles korjanud, vist Lindsey Ellise sõnastuses, aga neid arvajaid on veel: kui autor on elus ja oma töö ja resurssidega aktiivselt kahjustab sind ja sinu maailma, siis on igati tervislik ta oma loominguga ühte punti siduda ja kosest alla saata.)

- Uuest Bulõtšovi-kogumikust tuleb juttu kahe kandi pealt: Jürka kirjutab oma koostaja-kogemusest, Kivimäe arvustab.

-  Jutuvõistlusel käinud juttude voog jätkub: Jurtom, Reisel, Looveer, Saken, Müür; lisaks uute juttudega Hornet ja  jälle Reisel.

- Juuli ulmestaar on Kaupo Meiel.

Vägesid juhatas Joel, kaanepildi tegi tänavakunstnik Kairo. 


Kommentaarid