Tartu head mõrvad Promenaadiviies

10. mail võis kirjandusfestivali ettekäändel Promenaadiviie asutuses jälle kahtlast seltskonda kogunemas näha. Kõneldi, et kirjanik Hargla on uue raamatu valmis saanud ja raamatuid seal tõepoolest oli. Raamatute varjus aga joodi promilliga limonaadi ja heietati hoopis kriminaalseid jutte! 

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. Väike klubiruum on täis dekoratsioone ja kohvikulaudu, rahvas alles saabub.

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. kohvikulaual on virnas raamatud, kaanel kiri: Kriminaalne raamatukogu nr1. Indrek Hargla. Heade mõrvade linn. Kolm mõrvalugu Tartust.

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. Toa keskel kohvikulaua taga istub kirjanik Indrek Hargla, tema vastas klubiperemees Mart Kivastik. Laua kõrval seisab baaridaam, tutvustab raamatut ja vestleb istujatega.

Ulmeühingu rahvas hõivas oma nurga ja vaatas muidukirjandus-inimesi ohutust kaugusest. 

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. Kohvikulaudade taga istuvad inimesed, joogid ees.

Seda, kui tõsiselt peab kirjandusse suhtuma, demonstreeris Mänguasjamuuseumi fiktiivselt mõrvatud delegatsioon. Nemad kinkisid kirjanikule väikese kallurauto, mida saab nöörist järel vedada! 

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. laua tagant on tõusnud pikas kleidis naisterahvas, kes valmistub kirjanikule midagi ütlema.

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. Kirjanik Hargla seisab keset tuba kohvikulaua ääres ja tal on käes mänguasi-kallurauto.

raamatuesitlus kultuuriklubis Promenaadiviis. Kirjanik hargla seisab, mänguasi-kallurauto käes ja tundub väga rahulolev.

Kommentaarid