Reaktor nr. 138!

 Valmis on saanud Reaktori märtsinumber! https://www.ulmeajakiri.ee/?032023 

Ulmeajakirja Reaktor nr 138 kaas, märts 2023. "Düüni" ainetel kaanepilt kujutab kõhna stiliseeritud inimfiguuri kivist võlvkaarte taustal. Võlvide vahelt helgib öötaevas ja liivadüünid heidavad ilmekaid varjusid. inimfiguuri nägu varjab tehnoloogiline mask, väljasirutatud pihkudes hällib ta kaht veepiiska ja rohelist võrset.

 Mõned nopped: 

Sash tõlgib "Londoni jõgesid"! Kes ei ole originaali lugenud, need teadku, et Londoni jõgede romaanisari on salaseltsi- ja detektiivikallakuga linnavõluvik, kus määrav osa on kohalikel ajaloo ja folkloorikihistustel ning kohavaimul (seda väga otseselt!), mis on samas mõnusalt remiksitud popkultuuri ja kaasaja ilmingutega. Selline mõnusalt soustine ludinal lugemise asi, õhesõnaga. 

- Artur vaatas kirjeldustõlke vahendusel "Viimast vahiposti" ja Mant vaatas (niisama, ilma vahenduseta) "Erik Kivisüdant"

- Arvustajad arvustavad eranuhke ja vanavanamehi ja muidugi eelmise numbri jutte. Selles numbris tundub jutte maru palju olevat, neist ma küll praegu ülevaadet ei jõua taha (kohe kohe lüvväs kellakene ja pistetakse nina palju suurema jutukuhja sisse).

- Ulmestaariks on Level Ühe pardaohvitser ja pornopealkirjade kunn Sten! https://www.ulmeajakiri.ee/?ulmkonnakroonika-03/23

Vägesid juhatas Joel, kaane tegi Liis Roden (kui ma ei eksi, sai seda tööd näha ka Tartu linnaraamatukogu näitusel).

 




Kommentaarid