Laura mängib: Waking Mars (5)

Kirjutas: Laura 

Kui augustis ilmus Bioreaktor, kirjutasin sinna ülevaate arvutimängust Waking Mars, mille keskmes on ökosüsteemide häkkimine. Ülevaate jaoks oli vaja värskeid ekraanitõmmiseid ja kuna selleks oli nagunii uus läbimäng plaanis, otsustasin ühtlasi videosalvestuse ka käima tõmmata. 


Osa kolmteist: Teen Eriti Suure Elurikkusega kambris ebamääraseid liigutusi protsesside kontrollimiseks. (Eriti Suur Elurikkus on siis see, mis näeb välja nagu hiiglaslikud konnavarbad.) Pika punnitamise peale leian üles vahendid pinnase häkkimiseks.


Osa neliteist: Pistan rinda "suurte kaablite" kambriga, kus kaootiliselt hõljuvate eoste jahil õnnestub mul kogemata "suured kaablid" ka ära maandada. Jää hakkab liikuma, elu leiab väljapääsu, masspaljunemine!

 

Osa viisteist: Läbimurre Pirakate Magmalutsutajate kambris! Nuputasin välja (s.t. lugesin internetist), kuidas saab taaskäivitada korilastest lendpõiekeste pesaõõnt, kui pererahvas on millegipärast otsa saanud. Teen toimekalt kodutööd, viskan sitta ja kogun varusid, poisid söövad mul lausa peost! Värskem teave suureluvormide kohta tekitab aga uusi küsimusi...


Salvestatud seiklus jätkub järgmine kord!

Eelmist kokkuvõtet vaata siit: 

https://rujanaut.blogspot.com/2023/01/laura-mangib-waking-mars-4.html

Reaktoris ilmunud ülevaadet loe siit: 

https://www.ulmeajakiri.ee/?manguulevaade-waking-mars

Kommentaarid